Demirkent TOKİ İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://demirkenttokiio.meb.k12.tr

Adres - OSMANLI MAH. 60 SK. DEMIRKENT TOKI ILKOKULU VE ORTAOKULU SİTESİ NO: 1 MERKEZ / ERZİNCAN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - BELDEMİZ ŞEHİR MERKEZİNE ÇOK YAKINDIR.BELDEMİZDE KİRALIK KONUT İMKANI MEVCUT OLUP,KİRA FİYATLARI 600-650 TL ARASIDIR.

Ulaşım BELDE MİNİBÜSLERİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 KM